Nyheder

Svenske og norske pop- og danseband-numre

er populære i Danmark. Jeg arbejder sammen med flere nordskandinaviske komponister og tekstforfattere – og får her i gennem muligheder for at få mine danske og engelske tekster oversat til svensk/norsk. Samtidig får jeg også deres numre oversat til dansk. Dette arbejde er udvidet fra 2008.

Har 6 numre med på dobbeltalbummet "Helsingør er Danmarks Port", vol. 3 fra 2010.

Skrev "Den sekstende april" til Dronningen foråret 2010.

Tim Oliver

Ny østrigsk slager- musicalsanger og komponist. Danske oversættelser fra tysk er nu tilgængelige for danske solister og bands.

Hør et uddrag af denne demoversion!

Kontakt mig, hvis du vil indspille dette nummer (med nødvendige ændringer).

Har nu indledt et nært samarbejde med musikeren og komponisten John Lydom her i Korsør:

Flere, helt nye, julesange - og dansktop- og countrynumre på dansk og engelsk ligger klar i demoversioner, som gerne sendes på MP3 til solister/bands, der vil cd-indspille.

Har igen skrevet flere by- og egnssange - og et par stykker kan downloades fra denne hjemmeside - og det kan "Tak for i aften"-sangen også...ganske gratis.

NYE tekster og melodier

Mange komponister er i fuld sving med flere af de nytilkomne tekster – men der er altid plads til nye komponister (pop - rock - viser). Og så bliver der jo også mere at vælge imellem for jer, der vil indspille nye originale numre.

Der er helt nye julesange klar på demo + ca. 100 nye oversættelser fra svensk. Ring og få en snak om, hvad du vil være interesseret i at jeg sender til dig